Rapporten

Icoon data verzamelen

Raadpleeg de rapporten van uw gemeente in vergelijking tot een interessante vergelijkingsgroep. Dit zijn kwantitatieve gegevens over het vrijetijdsgebeuren in uw gemeente in de vorm van grafieken en cijfertabellen.

Niet alleen de lokale besturen kunnen hier gebruik maken. Ook journalisten, studenten, scholieren, of wetenschappers zijn welkom om in de gegevens te grasduinen.

Heeft u als lokale cultuur-, jeugd-, sport-, of vrijetijdsambtenaar eerder deelgenomen aan de bevraging aan de lokale vrijetijdsmonitor? En geeft de rapportering niet meteen het antwoord dat u dacht te zullen krijgen bij het invullen van de vragen in de registratietool? Neem dan zeker eens een kijkje op het open datakanaal.

Of stel uw vraag rechtstreeks aan vrijetijdsmonitor@vlaanderen.be

Icon

De lokale vrijetijdsmonitor wenst de lokale cultuur,- jeugd-, sport- en vrijetijdsambtenaren zo goed mogelijk te betrekken bij het uitwerken van de rapporten. Mede daardoor sluit de monitor steeds beter aan op de monitoringsnoden van de steden en gemeenten.

Ben je geïnteresseerd om de registratietool vooraf een keer uit te testen? Laat je contactgegevens dan achter via onderstaande knop. Je verhoogt als vrijetijdscoördinator het gebruikscomfort van de monitoringstools, én je waakt zo mee over de relevantie van de indicatoren.